I love Nuffnang!

Click here for more detail!

I love Nuffnang!

Ubat Bebas Resdung

Ubat Bebas Resdung
Penyelesaian Organik Dalam Masa 3 Hari

Wednesday, May 6, 2009

pandai...

pg tadi aku terlelap sambil menyusukan afzal kat nursery. to my surprise dia dah merangkak merata dah....celik je mata aku tengok dia tengah merangkak and then dia duduk...yeay!!! aku punye la happy sebab tu first time dia duduk masa merangkak.selama ni di tak pandai dudukl sendiri...aku tepuk tangan sambil cakap yeay!! afzal dah besar!!!dia dengar je terus gelak2 sambil tepuk tangan...and then merangkak balik kat aku nak dukung....hmmm...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...