I love Nuffnang!

Click here for more detail!

I love Nuffnang!

Ubat Bebas Resdung

Ubat Bebas Resdung
Penyelesaian Organik Dalam Masa 3 Hari

Wednesday, October 21, 2009

pening.....

once again i've been harassing by those %$^$%*&^ people who love to find other people weaknesses. will u be smiling if those people are actually who never do anything to even feed themselves...they just crying wolf at people who are actually trying real hard to back up the sources which nearly negative. I really had enough of this. I can yell at them, i can even laugh at them...for some reason why i didnt do this because i love my dignity, love my pride...i'd work this hard to put myself at this level and i dont think i should put myself below them or at the same level of them. i dont know why are these people are so dumb and ignorant to differentiate bad or good. Everything i've done to help are just rubbish to them. All they ever not forget are the bad thing which is not by me, by someone else but they relate it to me...out of nowhere this free amah came to rescue and support this people to curse me at my back. I can't face them anymore longer. But who would listen to my cry?? it's not that i'm guilty that i cannot face them...it's just that i lost my faith in them..i dont anyone anymore....that makes me more furious that i cant even tell anybody..even if i try, they wouldnt understand....the problem is so over the normal level which whoever at my place would go nuts. i would have go crazy if there is no afzal. Thank God Afzal is always with me. i hope i can go away from these thing and live my life without any sicken things happen in front of me...not anymore....i've been hurt too much....they're too much to handle but i will survive for the sake of my son...mama loves u so much and i would never let go the chances to be by ur side all ur life....all my life....

Afzal- day 1 09/08/08

Friday, October 16, 2009

Macam-macam hal....

Pagi tadi, ada orang datang jumpa aku. Dia cerita macam-macam pasal tanggapan orang pada kitorang kat bilik scan. Betul kata orang tua-tua, disebabkan nila setitik rosak susu sebelanga. Biasalah, manusia ni rambut sama hitam hati lain-lain. Ni bukan perkara baru. Ada yang suka mengarah, ada yang sensitif, ada yang cepat melenting, ada yang depan cakap lain, belakang cakap lain. Macam-macam. bila buat perangai bukan2, kita nak tolong cover pun dah cukup menyampah. Macam hal yang penah berlaku kat diri aku sendiri, dah la dia buat salah, kita senyap...bila kita tegur dengan baik, habis keluar maki hamun. tanya aku siapa untuk tegur dia?? Dia tahu tak carta organisasi?? apa takde akal ke dia? dia M*T, aku Peg yg bertanggung jawab jaga di bilik scan. Of course aku tanya kenapa?? habis aku di 'sial'kan.... Punya kurang didikan agama betul, bulan puasa maki aku macam tu. Walaupun aku ni dalam golongan baran, aku still lagi berjaya menjaga puasa aku. Siap lagi dia bangun and cakap nak belasah and tampar aku...Sebagai org yang berpengalaman, aku cakap la, tampar la kalau berani...Dia cakap tak guna akal. Kalau dia tampar aku kat tempat kerja, bukan setakat kerja dia aku musnahkan, aku boleh bawak dia ke mahkamah and saman malu. Bila dia tengok aku tak takut dia bangun langgar bahu aku...Owh, sungguh tak gentleman la itu orang...Aku yang perempuan ni masih lagi boleh menggunakan akal yang waras...Dia yang dikurniakan akal yg panjang....???disia-siakan... Come on, u can go to ****! Aku tak buat salah so, aku tak takut. Kalau dia nak buat hal, ramai org boleh cerita kesalahan dia yang melambak tapi org senyap sebab malas nak layan kepala botak dia yang otaknya dah kecut....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...