I love Nuffnang!

Click here for more detail!

I love Nuffnang!

Ubat Bebas Resdung

Ubat Bebas Resdung
Penyelesaian Organik Dalam Masa 3 Hari

Wednesday, March 18, 2009

jadi model...

semalam aku minta tolong doc paeds untuk masukkan afzal as a model untuk exam ikhtisas final year undergrad medical student.nasib baik Dr Adibah tolong. So, hari ni, instead of hantar ke nursery, aku bawk dia pegi exam. alhamdulillah, he was very supportive today.ramai pakar paeds yang suka amik dia jadi model.siap ada yang dah hafal nama dia.hehe...anak mama ni memang sukakan attention...you love to be centre of attraction...right?

Tuesday, March 17, 2009

i'll be there for you...

hari ni Afzal still nampak tak ok. Tak boleh nak hantar ke nursery sebab doc cakap dia elergy habuk and maybe tak sesuai dengan nursery tu. but i have no choice kena hantar ke nursery tu jugak sebab aku breastfeed and dia refuse to feed from bottle. so PPUKM's nursery is the best place. Tapi aku jaga exam. nasib baik ayahnya pandai jaga baby.so, abis je exam, terus aku balik untuk jaga dia.

Thursday, March 12, 2009

emergency lagi....

Afzal muntah2...dah 8 kali dah...mlm ni hantar gi emergency HTAR...tap too many patients.so, doc just tengok dari jauh.ok baby you tak apa-apa.just amik ubat tahan muntah....hmmm???

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...