I love Nuffnang!

Click here for more detail!

I love Nuffnang!

Ubat Bebas Resdung

Ubat Bebas Resdung
Penyelesaian Organik Dalam Masa 3 Hari

Monday, May 18, 2009

demam panas....

last 2 weeks aku plan nak amik cuti.saje nak rehat.then on the friday, aku ajak farul balik kampung. punya la best ...tapi tak sempat gi pantai, afzal demam. selasa aku balik with my mum sebab my bro kena denggi.balik klang mlm tu, afzal panas yang amat sangat.merengek2 dia. aku panik mintak farul hantar gi klinik.tapi farul just bagi supp.alhamdulillah panas dia nampak kurang. tapi esoknya, aku still tak puas hati, so, bawak gi klinik.doc ckp demam panas.so, kena jaga betul2 takut kena kejang otot. aku berjaga siang mlm.cuma bila tido mlm je aku boleh lena.hari jumaat nampak mcm dah ok, tapi mlm demam balik. esoknya, aku bawak dia gi cek darah.pun nampak ok, cuma WBC dia high sket. doc suruh rendam dia dalam air.balik je terus aku and farul masuk dalam bath tub.kitorg berendam sampai kesejukan...keluar je dari bath tub, hujan lebat siap guruh lagi...sejukkkk! tapi afzal nampak stil panas.farul plak ada kerja yg nak dibereskan.aku apa lagi, aku curahkan air ka bantal and alas tilam dia.aku terpaksa biarkan dia tido dlm basah tu.alhamdulillah on sunday, he looks better.still lemah and takde selera makan tapi dah nampak better...hari ni selepas seminggu cuit aku dtg kerja. afzal dok nursery.pengasuh cakap dia ok cuma batuk tak baik lagi....

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...