I love Nuffnang!

Click here for more detail!

I love Nuffnang!

Ubat Bebas Resdung

Ubat Bebas Resdung
Penyelesaian Organik Dalam Masa 3 Hari

Tuesday, February 24, 2009

emergency...

hari ni aku kerja cam biasa. so bawak Afzal gi emergency sat.saja nak cek batuk dia tu biasa or athma. berjam2 jugak la tunggu tapi alhamdulillah tak athma...just batuk berkahak je..

Monday, February 23, 2009

jatuh lagi.....

hari ni ayah berhempas pulas mengemas bilik and buka katil.ayah cakap, dia risau anaknya jatuh lagi. aku pun tolong juga.nasib baik ada Imah.dia pun tolong lap barang2 and lantai.....dah siap kemas, aku letak afzal atas tilam and kat bawah tu aku letak toto tebal2....boleh pulak budak sorang ni buat terjun tiruk!! nangis la....huhuhu....

Sunday, February 22, 2009

tak sihat lagi anak mama ni...

masuk hari ni dah 3 minggu Afzal batuk berkahak. Dia dah kurang makan and minum susu sebab everytime dia makan and susu mesti muntah banyak-banyak sampai lemah badan dia. Tapi sekarang nampak better. Dah nak aktif balik. Ni dah mula angkat punggung and cuba merangkak....tapi petang tadi, oopppsss...jatuh katil!!! Ya Allah! panik!!! tapi one thing we had just discovered, masa nangis dia sebut ma...ma.........ma..ma........

Thursday, February 5, 2009

Growing up well...

Afzal dah pandai menyusup laju dah...tapi still belum try angkat punggung.....it's ok, take your time my dear baby....mama will always be there to support you....

Wednesday, February 4, 2009

monster...

hmmm...today, i had discovered that afzal loves to play "monster".....huarghhh!! ergghhh! Aummm!!!Nyum!Nyum!!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...