I love Nuffnang!

Click here for more detail!

I love Nuffnang!

Ubat Bebas Resdung

Ubat Bebas Resdung
Penyelesaian Organik Dalam Masa 3 Hari

Thursday, April 23, 2009

sian afzal...

skang afzal tengah nyenyak tido. tadi kat nursery ada kajian medic student.all went well.alhamdulillah doc cakap development dia ada yang lebih advance dari umur dia....hmm...maybe khasiat breastfeeding kot...petang tadi aku main dengan dia kat bilik.dia kan dah lasak.so, dia panjat2 la mana yang boleh dipanjat. tetiba, dia boleh jatuh ke lantai...hmm..nangis punye la teruk....sian plak aku tengok tapi tu la...dah lasak...malam ni tak pegi kedai nenek.so, aku masakkan dia bubur ikan tenggiri.afzal kongsi bubur dengan mama...hehe...banyak jugak dia makan.tapi dah kenyang boleh plak terbatuk2 sampai muntah...pastu aku breastfeed dia.ye la sebagai ganti nasi yang dia dah muntahkan tu....tu yang tidor lena skang.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...