I love Nuffnang!

Click here for more detail!

I love Nuffnang!

Ubat Bebas Resdung

Ubat Bebas Resdung
Penyelesaian Organik Dalam Masa 3 Hari

Tuesday, March 17, 2009

i'll be there for you...

hari ni Afzal still nampak tak ok. Tak boleh nak hantar ke nursery sebab doc cakap dia elergy habuk and maybe tak sesuai dengan nursery tu. but i have no choice kena hantar ke nursery tu jugak sebab aku breastfeed and dia refuse to feed from bottle. so PPUKM's nursery is the best place. Tapi aku jaga exam. nasib baik ayahnya pandai jaga baby.so, abis je exam, terus aku balik untuk jaga dia.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...